Alla våra produkter tillverkas inom Eu av de bästa tillverkarna med många års erfarenhet.

Vi tillhandahåller möbler för restauranger, hotell, pubar, catering, konferens, lounger, caféer och utemiljöer, event och andra offentliga miljöer där man ställer höga krav på kvalitén. 

Vi har möbler med enastående design och dessutom ensam i sitt slag i Norden. Naturligtvis håller våra produkter allra högsta kvalité på konstruktion, material samt design.  

De flesta av våra möbler är specialtillverkade och beställs efter kundens behov.  Vi erbjuder höga kvalifikationer hos tillverkare som använder modern teknik med ett brett utbud av högkvalitativa möbler. 

Våra tillverkare är specialister på produktion, detaljarbete, och är entusiaster.

Vi kan garantera dig de bästa materialen med gediget utförande. 

Möblerna är tillverkade i Modern teknik  kombinerat med hantverk, vilket garanterar hållbarheten och enastående stilrena produkter. 

All material som används i tillverkning är noga utvalda av professionella framställare.

Vi arbetar bland annat med konst skinn som överstiger 50.000 martindale (slitmoment) vilket uppfyller kraven vid användning på offentliga miljöer.  

Konst skinnet är även lätt att underhålla och rengöra, dessutom är det väderbeständigt.

Vi tillverkar de flesta möbler med miljövänligt byggmaterial så som trä, som också är slitstark, tålig och kan formas, men vi erbjuder även brett sortiment gjorda på  annat slitstarkt material.

Vi erbjuder äkta Swarovski kristall för att dekorera vissa av våra exklusiva möbler för en finare look om så önskas.

Våra event – och cateringsmöbler är stapelbara även bords ben går att fälla ihop för att enkelt förvara de på annan plats.

Våra textiler är noga utvalda för att klara av tuffare miljöer och skräddarsys efter önskemål.

Alla våra möbler tillverkas i världsklass när det gäller kvalité, sortiment och till våra kunders belåtenhet.